Tutorial instalare Steam | cumparare Counter-Strike 1.6

Go down

Tutorial instalare Steam | cumparare Counter-Strike 1.6

Post  PuiA18 on Tue May 26, 2009 10:14 pm

Inainte sa ne apucam de treaba, avem nevoie de un KEY pentru Counter-Strike 1.6 ! Acest KEY costa in jur de 35 RON si poate fi achizitionat de la
1.Gameshop => http://www.gameshop.ro
2.Computer Games => prin sms => http://forum.computergames.ro/116-shop-computergames-ro/217052-cumpara-o-licenta-de-cs-1-6-prin-sms.html?highlight=Counter-Strike+sms
STEP 1

Click pe "NEXT"!
STEP 2

Click pe "NEXT"!
STEP 3

Click pe "I agree"!
STEP 4

Click pe "I am 13 years of age and older" (doar daca nu e bifat deja)!
STEP 5

Click pe tipul conexiunii tale!
STEP 6

Click pe "NEXT"!
STEP 7

Click pe cercul cu limba dorita!
STEP 8

Acum se updateaza STEAM...
STEP 9

Click pe "Create new account"!
STEP 10

In loc de nume punem un username si de stelute punem o parola.
Dupa care va va cere adresa de mail , etc. NOTA: COMPLETATI CORECT ACESTE DATE SI MEMORATILE! FARA ACESTE INFORMATII, CONTUL D-VOASTRA NU VA PUTEA FI ACCESAT, IAR IN CAZ DE PIERDERE/FURT/ETC. NU VA PUTEA FI RECUPERAT!
STEP 11

STEP 12

Va mai face un update la platforma dupa care se va deschide Steam
Apasam pe "Games" si "Activate a product on Steam"
Va aparea casuta cu serialul , unde introducem serialul cumparat
La "My games" va aparea jocul, pe care trebuie sa il instalati !

Note informative:


Later Edit:

Avertizare pentru toti care vor sa cumpere cont-uri de STEAM (Cs 1.6 sau alte jocuri) de pe IRC sau alte surse, mai jos veti gasi o modalitatea prin care ele se obtin in mod fraudulos :

CD-KEY-urile sunt cumparate de pe www.steampowered.com (site-ul oficial al Steam-ului) intr-un mod ilegal folosind un card de credit, cardul de credit. Fiind obtinut intr-un mod ilegal prin folosirea diverselor programe ilegale, conturile sunt cumparate pe bune cum s-ar spune dar mai tarziu cei de la Valve isi vor da seama ca posesorul cardului nu a facut aceasta tranzactie de buna voie, aceasta fiind facuta intr-un mod fraudulos, astfel Valve va bloca/sterge contul respectiv DEFINITIV, fara dreptul de a mai putea fi recuperat!

EXEMPLU: Intru pe mIRC , imi zice cineva ca imi vinde cont de Steam(gold chiar) care normal costa 80 $ cu 500 de mii, eu nestiind de asemenea frauda zic ca ies mai ieftin dar peste 1 luna sau 2 ma trezesc ca imi inchide cei de la Valve contul pentru ca a fost cumparat in mod ilegal, astfel pierd si banii si raman fara cont, asa ca va rog sa cumparati ori de la sursele indicate mai sus ori din magazinele de specialitate (magazinele IT sau alte magazine ce au si sectiuni IT). Important: Magazinul este OBLIGAT sa emita o chitanta/factura la achizitionarea contului de Steam. Pastrati chitanta/factura respectiva pentru orice eventualitate! In cateva cuvinte: aveti grija de unde cumparati un cont de Steam! Daca achizitionati dintr-o sursa nesigura este posibil 99% sa pierdeti contul dupa un anumit timp.

Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestui tutorial, sperand ca ii va ajuta pe cei care nu stiau cum sa creeze un cont Steam.

PuiA18
Admin

Posts : 83
Join date : 2009-02-17

View user profile http://braila.bossforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum